Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Nils & Signe 1 år!

födelsedgståg

Hipp hipp hurra!! Idag fyller Nils och Signe ett år. De har varit med på förskolan och blev firade där med födelsedagståget och ja må ni leva. =)

tvillingar 1 år

Dessa kort är tagna exakt de klockslag de är födda. 10.25 och 10.27.

ettårskalas tvillingar

När vi kommit hem och ätit middag serverades det obligatorisk födelsedagstårta. Pinnocchiotårta fylld med mango/päron-puré, vid chokladmousse och grädde. Toppad med hallon och blåbär.
Oväntat nog behövde de duscha efteråt..! 😉

Vi har haft en härlig dag och både Nils & Signe har varit på gott humör hela dagen.

Kramar från oss! =)

4 thoughts on “Nils & Signe 1 år!

 1. Hej, Ser i ett av era tidigare inlägg att ni satt upp torkställning i tvättstugan. Var är den ifrån? Håller själv precis på att fixar och letar en tvättställning för väggen.
  Trevlig helg
  Hälsn
  Katarina

 2. Hej, Ser i ett av era tidigare inlägg att ni satt upp torkställning i tvättstugan. Var är den ifrån? Håller själv precis på att fixar och letar en tvättställning för väggen.
  Trevlig helg
  Hälsn
  Katarina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *