Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Många järn i elden i helgen.

tvillingar bärsele

Linda bär Nils och Signe i varsin bärsele, samtidigt! Stark kvinna.

Denna dag började med arbete på förskolan för alla tre. Det var en rätt lugn dag då många barn var lediga.
Men det var mycket lek och bus med de barn som var där.. och ett möte med en fotograf hann vi också med. Vi hade bokat fotograf för sedvanlig dagisfotografering sedan länge, men tyvärr har det uppstått problem som gör att de förmodligen inte kommer kunna fotografera. De har gått i konkurs. Mycket tråkigt då vi haft gott samarbete med de fotograferna.
Tur man är om sig och kring sig och löser allt. Kontaktade en barndomsvän som arbetar som fotograf och hon kom förbi idag. Nu ska det bara bokas in dag och tid så blir det fotografering innan jul. =)

På eftermiddagen åkte Hampus och Linda å hämtade barnen på skolan. Sen blev det en tur på byn för att handla till middag. Smördegsknyten med fläskfilé och råstekt potatis serverades till middag idag. Mums!
Hampus syster med familj kom på besök lagom till efterrätt. Morotskaka och kaffe. Inte dumt det heller.
Alltid trevligt med besök. =)

få julstjärna att överleva

Fick idag även vara med om något som man aldrig trodde skulle hända.. Planterade om en julstjärna! Alltså seriöst.. vi får inte ens garderobsblommor att överleva i det här huset.. Men en julstjärna som stått i ett hörn i köket sen december i fjol..!? Den hade nu vuxit ur sin kruka och behövde en större.. (den lär väl dö bara för det nu) Haha.

Kvällen har sedan spenderats med familjemys i soffan till Postkodmiljonären och Idol. =)
Nu har barnen lagt sig och vi ska väl snart avrunda också.
Imorgon åker Erik iväg med Alexander och några av hans lagkompisar till Brunflo för fotbollsmatcher som ska spelas.

img_8301

Hampus ska köra mattransporter och hinna med att springa en mil. Övar inför att springa för världens barn den 4:e oktober. Elliot kommer hänga med han också.. Han samlar poäng till sin ”piggelinsnurra” som de fått från skolan där de ska motiveras att röra på sig. Toppenbra grej. =)
Linda sköter markservisen på hemmaplan imorgon.. Det behöver köras några maskiner tvätt, lagas mat och tas hand om Nils och Signe.
Ingen av oss som får ligga på latsidan imorgon…heller.. 😉
Många järn i elden! Det gillar vi.

 

Ha det så gott.
Polyfamiljen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *