Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Det tar hårt på oss

Hade börjat på ett långt inlägg men kände bara hur luften försvann, hur orken liksom bara tog vägen förbi får hus och någon helt annan stans…

De senaste dagarna har varit jobbiga, riktigt jobbiga…

Vem vill oss så illa?

Vem håller sådan koll på allt vi gör och inte gör och hur vi gör?

Vi är starka, vi vet att vi gör allt vi kan för våra barn och att vi har en dialog med dem, men att någon vill oss illa och sprider osanningar som denne själv vridit till vår nackdel tar hårt på oss alla..

Vi tycker alla olika om saker så är det och kommer alltid vara, men någonstans måste man tänka ett steg längre, är det verkligen så att det jag gör är det enda rätta?

I det här fallet tycker vi och denne som sprider dessa rykten olika, men vi anser inte att vi gör något fel, vi gör kanske bara olika? Våra barn kanske bara är olika? Vi som personer och familj kanske tycker och tänker olika? Inget rätt eller fel alltså…

Nu ska vi snart försöka sova, detta tar energi och tid…energi och tid som vi egentligen vill lägga på annat…

 

10 thoughts on “Det tar hårt på oss

 1. Åh kraaaaam på er! Jag är så glad att ni finns och att ni är då öppna! Kom ihåg att det finns sååå många fina människor som vill er väl. Skickar kärlek o energi er väg!

 2. Har så svårt att förstå folks intolerans och rädsla mot sådant som avviker från normen. Kan inte få det till annat i detta fall. Stå på er. Ni vet vad som är bäst för er familj och era barn!

  1. Nä, det är väl så det är.. mycket rädsla för det ”okända” som gör att folk beter sig på ett dumt sätt..
   Vi får kämpa på för att bryta normer.. tillsammans med andra som också jobbar för det. =)

 3. Hej polyfamiljen!
  Vill bara skicka en liten hälsning! Har precis sett programmet på play och blev otroligt varm i hjärtat. Fantastiskt fint det ni har, ni är värda all kärlek!

  Varma kramar från Göteborg
  // Nicke

 4. Jag tror att det okända,annorlunda skrämmer folk.
  Vi lever på 2000-talet men många hänger inte riktigt med där 😉
  Man får såklart tycka vad man vill men måste man döma för det? :(

  Kämpa på,kram på er!

 5. Jag tror att det okända,annorlunda skrämmer folk.
  Vi lever på 2000-talet men många hänger inte riktigt med där 😉
  Man får såklart tycka vad man vill men måste man döma för det? :(

  Kämpa på,kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *