Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Snipp och Snopp

snipp och snopp

Snipp och Snopp och kalaset som växte.

För ett tag sedan hörde en kille som heter Tony av sig. Han hade hört om oss på nåt vis och var intresserad av vår familj..
Han skulle skriva en barnbok om Snipp och Snopp. Ingen vi kände till och har inte läst några av hans tidigare böcker. Men absolut, det lät ju som en kul grej.
Linda pratade med honom om hur vi lever och skickade några bilder.

Sen har vi inte direkt tänkt nåt mer på det.. förrän häromdagen när vi fick ett paket med posten med två signerade Snipp och Snopp böcker!
En till oss själva och en till förskolan. Det tackar vi för! Jättekul. =)

polyfamilj barnbok

På uppslaget ovan ser ni vår familj. Känner ni igen oss? =)

Boken handlar om Snipp och Snopp som går runt till olika familjer och lämnar inbjudningar till ett kalas. De möts av olika familjekonstellationer, vilket är helt naturligt. De ser helt andra saker som konstiga.. exempelvis att vi har en tröja på hunden.
Härlig bok att läsa med barn och diskutera kring vad som är normalt och inte.

snipp och snopp och kalaset som växte

Om man nån gång trodde att man skulle bli publicerad i en bok… så kanske det inte var på det här sättet man hade föreställt sig?! Haha.. men kul grej ändå. 😉

Ha det så gott!

Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *