Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Fotboll och något att göra.

Lördag morgon…

Veckan har gått supersnabbt, tyckte det precis var helg. Men inte klagar vi för det, helg är aldrig fel.

I morse klev Erik upp tidigt för att ta med sig A och M till Ås där A ska spela fotbollsmatch. Lång väg att åka för 2 matcher men dom hade lagt matcherna på 2 planer och ganska tight så tror dom är klara redan till kl 12. Brukar tyvärr inte finnas så mycket tid över för att följa med på matcher och grejer när det är långt bort men i dag på förmiddagen fanns en lucka, bra å kunna ta med några fler barn å lufta samtidigt också:) Moa kanske inte tycker fotbollen i sig är det roligaste men lite fika vid sidan av planen tackar hon nog inte nej till och alltid brukar det vara någon hon känner med som hon kan leka med.

Hampus är iväg och kör maten och jag har precis fått i Nils och Signe lite mat så det är dags för påklädning.  Har inte hunnit så mycket mer nu på förmiddagen då dom väckte oss först 9.36:)

Men vilket väder, när vi drog upp persiennerna och kikade ut mot poolen såg det ut som hade haft världens fest här i går kväll, saker över hela altanen och allt upp och ner. Stormar riktigt rejält.

Detta gör att vi blir än mer sugna på att boka en utlandsresa, men vart när och hur? Vi brukar ju åka till Turkiet men det känns inte aktuellt nu efter allt som skett där. Och nu när barnen börjat skolan är det ju inte bara att åka heller, att få ledigt är nästintill omöjligt. Så kommer jullovet, men vart åker man då om man inte vill sitta på ett flyg i 12 timmar men ändå kunna bada i hav och pool och gå ute på kvällen i linne utan att frysa?

Får se till att boka in lite roligheter under hösten här hemma i sverige iaf, något att se fram emot är inte så dumt…

Frågan är bara vad? Men 7 barn i så spridda åldrar är det inte så lätt att hitta på något som alla gillar och uppskattar och dela på sig är ju inte roligt heller, man vill ju göra saker tillsammans, som en familj. Vi får fundera vidare på den, lekland, bada och liknande funkar ju iofs. De stora barnen tycker det är roligt att gå på bio, men det kan ju inte Nils och Signe följa med på..

Förra vintern tror jag det var bokade vi en helg i Sundsvall på hotell, det var uppskattat av alla de 5 stora barnen, han med både att leka på leklandet, ikea, bada, äta ute, hotellfrukost och lite shopping, kanske får bli en repris på den?

2 reaktioner på ”Fotboll och något att göra.

  1. Sök på ebeach.se, de har billiga resor till bland annat Kanarieöarna, finns ju bra hotell som har både lekland för små barn o typ vattenland som passar lite större barn. Själv funderar vi på att resa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *