Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Framsteg.

Vi har som vi skrev tidigare hållit på och fixat ute på förskolan endel nu. Mycket som behövdes göras ute framför allt och nu är vi snart i hamn med det viktigaste.

Olja staket

Oscar som mest suttit vid datorn…ni vet tonåringar…fick åka med ut i dag för att göra en insats, att olja staketet blev hans arbetsuppgift i dag. Lite pustande och stönande å gnäll blev det innan han kom igång men sen jobbade han på riktigt bra. I morgon borde han bli klar. Skönt även för honom att komma upp på morgonen och vända tillbaka dygnet lite, på torsdag börjar skolan och då är det inte läge att sova till kl 12 längre…

På torsdag ja, då börjar vardagen igen för hela familjen, snart har vi 2 dagisbarn, och sedan barn i årskurs 1, 3, 5, 5 och 9. Sommaren har varit riktig skön, har tagit det lite som det kommit och så även barnen, men vardagen med dess rutiner är inte så dum den heller. Helgerna blir även dom mer uppskattade när veckorna fylls av skola och aktiviteter.

Från det ena till det andra, Signe har äntligen knäckt koden och lärt sig krypa. Så skönt för henne, hon har verkligen varit frustrerad länge nu när hon sett Nils krypa i väg och själv blivit sittande kvar. Nu känns båda mycket mer nöjda och kan krypa runt långa stunder och vara nöjda. Känns skönt att vi för bara ungefär en vecka sedan barnsäkrade med grindar vid trapporna. Att passa två små bebisar som kryper runt åt var sitt håll är inte det lättaste. Speciellt inte då vi har trappor på 4 ställen..

Snart dags att snutta på kudden så vi orkar med morgondagen. =)

Kramar från Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *