Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Hemmafix

Den här helgen har gått i hemmafixarens tecken. Det återkommande problemet med överfulla förråd verkar aldrig gå få bukt med. Men vi gjorde ett tappert försök igen att få till det lite bättre i källarförråden. Hyllor på väggarna, plastbackar att förvara saker i samt lappar på plastbackarna där man tydligt ser vad de innehåller.. Det måste väl hjälpa?!

En och annan grej fick stryka på foten också. Hur många gånger man än städar ett förråd verkar det alltid finnas mer att slänga och sälja. Så det blev en hög till tippen och lite grejor som fick nya ägare.

Att hålla ordning i ett förråd är inte det lättaste.. och det blir inte lättare ju fler man är uppenbarligen. Ordning och reda är A och O när det ser ut som vi har både skid- och skridskouthyrning i källaren. 😉

förråd ordning och reda

Både igår och idag har vi varit vid förskolan och fixat med staketet runt utegården. Det hade blåst sönder en grind som behövde lagas och staketet runt trädgårdsdelen var inte klart.
En heldag igår och några timmar idag blev det där. Vi snickrade på tills plankorna var slut. Resultatet blev att grindarna är på plats och nästan hela staketet runt trädgården är klar.
Får åka till bygghandeln och köpa mer virke imorgon och lägga ett par timmar till på bygget så är det klart! =)

Sen återstår ”bara” att olja staketet.. Lite väderberoende, så vi hoppas på finväder under veckan.

hemmafixare

Erik och Nils har hållit på mixtra med en dörr in till Nils och Signes rum. Nils är nog väldigt god hjälp.. Haha.. 😉 En timme senare var dörren på plats och det återstår fixet runt. Väggen utanför ska färdigställas och vi ska renovera oss vidare in mot tvättstugan.

 

Å så var det söndag kväll. Helgen är över och en ny härlig arbetsvecka stundar.
Nu till veckan börjar barnen skola också.. så det är väl bäst att försöka få tillbaka en normal dygnsrytm för hela familjen. Vi har ju fram till torsdag på oss. =)

 

Ha det så gott!
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *