Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Mycket besök.

ansiktsmålning

Ansiktsmålning på jobbet.

Så har det gått ett par dagar av den här veckan också. Ett par härliga dagar med sol och värme.. vem hade trott att sommaren skulle köra ett extranummer efter regnet och höstkänslan som infann sig förra veckan? Vi passar på att njuta av sensommarvärmen.

Vi har varvat arbete på förskolan med arbete hemma på huset. Idag fick vi dock en paus från arbete. Visst hade det varit bra att fortsätta snickra på huset några timmar efter jobbet när det var så bra väder. Panelen ska upp och det ska målas.. men inte idag tydligen.
Vi fick istället lite besök.. Först kom Lindas kusin och åt middag, sen trillade Hampus syster in med sin familj på lite fika.. mitt i det kom Lindas mamma och hennes karl.. å efter en stund Nils och Signes gudmor.. och som om det inte var tillräckligt så kom en kompis till Moa för att sova över.

Härligt att det rör på sig och jättekul att så många vill hälsa på. =)
Snickrandet finns ju kvar imorgon också.

Kramar från Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *