Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Gubben i väskan

gubben i väskan

 

Skip hop Duo är den större varianten av skötväska, speciellt anpassad till de som har tvillingar eller 2 barn tätt. Den rymmer det mesta man kan behöva, blöjor, tvättservetter, extrakläder, nappflaskor, mat…och ett stycke bebis:)

I går var det Linda som öppnade på förskolan, men lagom till lunchen dök Hampus och Erik också upp, givetvis med Nils och Signe på en varsin arm.

När vi sedan skulle hem kom Hampus på den briljanta iden att stoppa Nils i väskan, ett perfekt komplement till bärsele:)

Hela eftermiddagen i går höll H och E på ute, så nu är ännu en vägg tilläggsisolerad och täckt med papp, ”bara” panelen kvar nu. Allt tar sån tid men skönt när man kan bock av lite eftersom. Sommaren blev verkligen kort i år så nu gäller det att slutföra allt vi bara kan ute.

I dag öppnade Erik på förskolan medan Hampus och Linda styrde upp skeppet där hemma, husvagnen skulle packas och huset städas. Husvagnen packades efter mycket om och men men städningen, den gick det sämre med. Men det finns ju kvar, det behöver vi inte vara oroliga för.

Vid 13 i dag styrde vi bilen norröver, närmare bestämt mot Piteå. Pite havsbad var destinationen. Kom hit vid 18.30 n i kväll, de stora barnen är ute och leker, N och S sover och vi vuxna tar det lugnt i soffan.

I morgon är tanken att vi ska gå på Nolia, en stor mässa med allt möjligt. Gäller att ta fotriktiga skor känns det som..

Resten av helgen är tom, men vi lär ha att göra, finns massa kul bara på campingen. Badland, stora klätterställningar och nöjesfält.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *