Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

7 veckor kvar!

signeioverall

Nu är det bra sju veckor kvar tills Nils och Signe fyller 1 år!
Då börjar de på förskolan och vi har nu börjat se över att de är rätt utrustade inför starten. Vi köpte overaller till dem för länge sedan i hopp om att vi gissade rätt på storlek. Signe provade sin idag… och den ser något bylsig ut! Overallen är rätt storlek.. det måste vara Signe som är för liten. 😉
Nåja, den funkar iallafall och hon kommer kunna ha den länge. =)

Ett större problem är nog vilka skor vi ska köpa. Har kollat runt lite men inte bestämt oss för några än. Tips mottages tacksamt!
Skorna ska vara lätta att ta på och bra att gå i.

I övrigt är det väl som vanligt inför varje ny säsong. Nu när hösten närmar sig blir det uppdatering av samtliga barns garderober.
Ullunderställ, skor, jackor, täckbyxor, mössor, handskar och så vidare behöver ses över. Barn har ju en tendens att växa så de inte kan ha förra årets kläder. =/

rivning av altantak

I kväll revs altantaket så den delen av huset kan få ny panel. I morgon är planen att Erik och Hampus ska börja regla upp väggen och hinna med så mycket som möjligt för att få det klart. Linda ska arbeta på förskolan under dagen och sen får hon komma hem och hjälpa till.
Hoppas att det inte regnar! *Håller tummarna*

Ha det så gott!
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *