Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Bröllop

IMG_2780

Igår var vi på bröllop. Hampus föräldrar gifte sig. Efter 35 år tillsammans var det äntligen dags! =)
Det var en enkel och väldigt fin tillställning med närmsta släkt och vänner. Vi är så otroligt glada att vi fick dela denna dag med er. Vi önskar er all lycka i ert äktenskap.

Någon hade kläckt en bra idé om att fotografera samtliga gäster när de anlände. På så sätt säkerställdes att alla finns med på bild för att sätta in i gästboken. Vi fick ett nytt familjeporträtt. Toppen! =)

Kramar från Polyfamiljen

En reaktion på ”Bröllop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *