Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Trädkramare

trädkramare

Här fångade Linda mig på bild när jag var ute och kramade en björk på gården. Haha!
Det må ju se ut som att jag är en härlig trädkramare som värnar om just detta träd. Men jag är nog en falsk trädkramare.. Det jag egentligen gjorde var att måtta trädet.
Vi har funderat på att tillverka lite saker av björk. Det är ju väldigt dekorativt. Vi har två björkar på gården, så jag tänkte att dom kan vi ju använda.
Erik och Linda vill inte att jag ska ta ner björkarna.. så jag får leta nån annan stans.
Känner mig lite motarbetad just nu.. Erik och Linda vill inte klippa Nils.. och heller inte ta ner en björk eller två. Hmm.. dom e så rädda för att kapa saker.. Suck. 😉

Så.. är det någon som har en björk eller två till övers så får ni gärna höra av er. =)
Behöver en stam som har en omkrets på 110 cm eller mer.

Trädkram från Hampus!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *