Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Dagens viktigaste mål.

IMG_2773

Vilket är nu dagens viktigaste mål? En del vill påstå att frukosten är det.. men sanningen är väl att rätt många skippar frukost..? I bästa fall blir det en brunch.. som består av kaffe. Kanske lunchen är viktigare då? När man jobbar brukar det funka iaf.. Är man hemma med barn är det inte så säkert att det blir varken lunch eller middag i någon ordning.. inte för föräldrarna. De flesta är säkerligen rätt noga med att barnen får mat i given ordning. Frukost, lunch och middag. Samt något mellanmål. Så fungerar det även här.
Som förälder har man väl inte riktigt tid att bara slappna av och njuta av maten. Den ska ju både lagas, serveras och dukas bort.. det ska diskas och städas upp.

Därför har kvällsfikat blivit dagens viktigaste mål för oss vuxna. kl 21.00 när alla barn sover kan man äntligen sätta sig ner och njuta av det man äter. =)
Så kommer problemet… vad ska vi äta till kvällsfika? För många består det förmodligen av samma sak varje kväll.. smörgåsar.
Vi har lessnat på smörgåsar med ost och skinka och försöker istället variera kvällsfikat så gott det går.
Här serveras bland annat ost&kex, langos, paltmuffins, räkor, grönsaker med dip, våfflor, fondue med mera.. Igår hittade vi en julskinka i frysen! Tog och griljerade den och åt på tunnbröd. Det måste väl inte vara december för att äta julskinka? =)

Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *