Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Nils och Signe 10 månader.

Idag fyller Nils och Signe 10 månader! Hurra hurra!
Bara 2 månader kvar till ettårskalas.. dags att börja planera. 😉

Som för alla föräldrar känns det helt otroligt vad tiden går fort. Att det redan gått tio månader sen Linda fick åka akut in till förlossningen. Den dagen var rätt kaotisk, men slutade bra.

IMG_2772 Idag blev Signe klippt för första gången. Ojämn hårväxt och testar i ögonen var varken vackert eller kul för Signe. Linda tog å piffade till henne lite. =)

IMG_2666

Nils däremot slapp undan saxen. Hans fluff är helt intakt.. Haha! 😉
Oenigheten kring att klippa eller inte klippa honom lever kvar. Fast nu är det nog mest för att Hampus har satt tjursidan till och vägrar klippa honom även om Erik och Linda gett med sig och skulle kunna tänka sig en klippning ändå.
Nåväl.. det kommer väl en dag då vi är överens så även han kan klippas. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *