Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Midsommarhelgen är över

 

IMG_2506

Ja då var redan midsommar å allt vad det innebär över, en skön långhelg som gick alldeles för fort.

På midsommarafton tog vi det lugnt på förmiddagen och slöt ut med Hampus familj ute hos hans föräldrar vid 14. Hans systerson skulle fira sin 5 årsdag med tårta innan det senare under kvällen blev grillat. Blev inte jättesent utan vid 19.30 tror jag faktiskt vi var hemma igen. Blev en film på Netflix och sedan godnatt.

I går var det fint väder så Moa och Isabelle låg i blöt i poolen mest hela dagen, Nils och Signe sov ganska mycket, tar på krafterna med värnen kan jag tänka. Killarna var med kompisar och Oscar ja tonåringar, ni vet, satt vid datorn.. Hampus fick sig ett ryck och tuktade häcken lite, den har blivit både alldeles för bred och hög så något var tvunget att göras. Höjden får vi ta till hösten, tar vi det nu kommer vi bara ha pinnar till häck kvar, inga blad..

Även i dag har det varit skönt väder, tjejerna har badat och vi andra, ja vad har vi gjort, inte mycket faktiskt, fixat med lite tvätt och mest hängt i soffan på altanen. Alexander har varit och spelar fotbollsmatch och sedan lekt med en kompis iaf.

Nu har lugnet snart lagt sig, Isabelle har åkt till sin mamma, E, A och M hoppas vi snart sover i sina sängar, sommarlov i all ära men ibland behövs det sovas i tid också.. Nils och Signe ja dom brötar runt i sin säng. Dom har ju en stor spjälsäng som dom delar på, har funkat jättebra tills nu när dom börjar röra sig mer, då ligger dom både kors och tvärs och huller om buller och brottas och sparkas med varandra. Vi får se hur länge det funkar att dom delar säng, kanske måste vi ta isär dem och göra 2 enkelsängar av den snart?

Vi har precis slagit oss ner i soffan, ska äta lite ostchips med cf och räkor, supergott och nyttigt, kanske blir det en film också, tv-tablån är verkligen helt värdelös, hittar inget att titta på.

Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *