Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

3årig förlovningsdag

I dag firar vi 3 år som förlovade. Tänk vad fort tiden går, hela 3 år sedan vi satt där vid havet i Göteborg och bytte ringar med varandra. Kallt som tusan var det men vad gjorde väl det när vi hade varandra.

Nu blickar vi frammåt och hoppas på många fler år tillsammans.

Vi har massa kul att se fram emot i vår och sommar. Men mer om det framöver.

  
Nu i kväll har vi firat med landgång, inte varje år man äter det men gott var det:)

2 thoughts on “3årig förlovningsdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *