Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Nils och Signes barnrum

I dag blev det inte riktigt som vi tänkt oss, tanken var att hinna med lite hemma med nu blev det ändrade planer och jobb istället. Inte alltid planerna går som man vill..

I helgen som var var vi uppe i husvagnen, passade på att ta några extra dagar där nu när barnen hade sportlov, riktigt härligt väder lyckades vi dessutom få. Sol från en klarblå himmel alla dagarna, Hampus och jag promenerade både till och från backen båda dagarna så 5 kilometers promenad kändes skönt att få in då det annars lätt bara blir att man äter och sitter still:) Under tiden barnen åkte slalom och bräda satt vi och solade oss i backen, kunde inte blivit bättre. En sak som är lite jobbig med att vara uppe i fjällen är dock Signe, hon är då rakt ingen utebebis kan vi ju konstatera. Skönt så länge hon sover men när hon vaknar och måste vara upp grinar hon mest, tycker minsta lilla vindpust e jättejobbig, hoppas det ger med sig ju större hon blir.

Åkte hem tidigt på söndagsmorgonen för att Moa skulle hinna på kalas hos Isabelle klockan 13. Men skönt att komma hem i tid å hinna fixa bort tvätt å annat som fått vänta då vi varit borta.

Nils å Signes rum har även tagit form, har jobbat på rätt bra så i går kunde dom sova sin första natt där inne. Skönt att dom äntligen kan få lite sovrutiner igen, har varit lite si och så med allt under tiden vi byggt deras rum. Men nu är ordningen återställd igen och vi kan lägga dem och låta dom somna där inne.

n&srum1

Detta var alltså inget rum tidigare utan vi hade det som walk in closet då rummet var ett genomgångsrum och inte gick att använda till annat. Men efter att ha rivit några väggar och byggt upp några nya fick både vi och bebisarna egna rum utan genomgång. Lite lister som fattas nu bara, och slipning av golv men det tar vi samtidigt som resten av golven ska slipas, kommer nämligen bli ett litet allrum utanför också.N&srum2

Dags att göra lite nytta igen, tänk att det aldrig tar slut med måsten…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *