Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Lördag i backen

img_1566
I dag vaknade vi vid halv 9, kom oss upp ganska snabbt och sedan blev det frukost.

Efter 10 körde Erik bort barnen till backen medan jag å Hampus tog en promenad med Nils och Signe, skönt att slippa först sätta dom i bilstolarna för att fem minuter senare flytta över dom till vagnen.

Underbart väder, vi satt vid sidan av backen och njöt i solen medan de stora barnen åkte slalom och de små sov i vagnen.

Nu är det snart middag, blir potatisgratäng och lövbiff. M är hos några kompisar och de andra sitter med sina telefoner:)

I kväll blir det mello och till det lite chips, ostbricka och gott att dricka.

Tittar ni på mello?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *