Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Funderar på ny bil.

  
Då vi numera är 10 personer i familjen har det uppstått ett litet problem.. Bilen rymmer endast 9 personer.. :/

Det känns varken roligt eller ekonomiskt försvarbart att köra två bilar när vi ska längre sträckor. Visst har vi sett på familjen annorlunda att det är så man löser det när man har stor familj med många barn. Vi har ju då fördelen att både Hampus och Erik har körkort för buss och vi skulle då kunna köpa en bil med fler än 9 säten och få plats hela familjen i samma fordon. :)

Vi har börjat kolla lite mer seriöst efter en buss som rymmer cirka 18 personer. Det skulle underlätta med en sån buss. Den rymmer många fler men är samtidigt ingen riktigt stor buss.. Den skulle även vara till stor nytta för förskolan då vi gör utflykter med förskolebarnen ibland.

Nu gäller det bara att hitta en lämplig buss att köpa.. :)
Ha det gott!

Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *