Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Fredagsmys

img_1546
Riktigt härligt väder i dag, man blir så mycket piggare och får mer energi då solen visar sig. Det som är lite deprimerande är att den visar hur skitiga fönstren är men det ska väl bli ordning på det någon dag också 😊

I dag har Erik jobbat medan jag och Hampus varit hemma och fixat. Hunnit städa, tvätta och diska medan Nils och Signe sov gott i flera timmar.

I helgen kör vi slalom och snowboardåkning uppe vid husvagnen, var länge sedan vi var upp nu. Sist vi var hit var ju i nyår.

Vi har hunnit äta kycklingtacos och myst och nu sover alla 5 barnen som vi har med oss. Signe har inte varit på sitt bästa humör sedan vi kom, väldigt missnöjd. Hon är ingen utebebis, hade hon fått önska hade vi suttit hemma framför brasan å myst i värmen hela dagarna 😊

Önskar er alla en fin helg ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *