Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

En tung dag.

IMG_1547

I går var en jobbig och tung dag för oss alla, vi har gråtit och pratat om vartannat. I går fick nämligen vår katt Tarzan somna in och flytta till katthimlen. Han var 17 år och har varit med sedan redan innan barnen kom. Han har varit med under hela deras uppväxt så han lämnar givetvis ett stort tomrum. Han har varit vid god kondition i kroppen hela tiden men någonstans var det något som inte stämde, han var inte den gamla Tarzan längre. Han har börjat gå runt och yla på nätterna, ibland fick man visa honom maten då det kändes som han glömt bort var den stod men det som tillslut gjorde att vi tog beslutet att låta honom somna in var att han började kissa och bajsa inne, först bara i badrummet uppe men nu på slutet lite varstans och droppen nu var att han satt sig och kissade i Es säng, när han satt bredvid dessutom. Som ni alla vet luktar inte kattkiss något vidare och det är dessutom svårt att få bort så innan han förstörde mer var det läge att ta beslutet, veterinären sa samma sak, det fanns bara en sak att göra.

Så i går tog jag Linda, Hampus och E med oss Tarzan till veterinären där han fick somna in, tt oerhört jobbigt beslut somsagt och inte alls roligt att behöva sitta där med honom men vi visste att det var rätt beslut. Han fick en spruta och låg sedan i mitt knä tills han hade somnat in riktigt, dom släckte ner rummet och tände ett ljus så vi kunde sitta i lugn och ro med honom. E var jätteduktig, grät givetvis men pratade och frågade veterinären det han funderade på, och fick även en bit av hans päls med sig.

Vi valde att ta med honom hem för att kunna begrava honom på en fin plats, en lite fin kista fick han. Barnen ska lägga ner lite minnessaker till honom och vi ska ta ett sista farväl.

En tung dag somsagt och det kommer nog ta lång tid innan man vant sig vid att han aldrig mer kommer att komma och lägga sig bredvid oss i soffan, behöva hjälp med att få på kranen för att dricka vatten eller  knacka med bakbenet mot fönsterrutan då han vill in.

Saknaden är stor…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *