Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Dopet för Nils och Signe

Dopet-alla

I söndags var det alltså dags för Nils och Signe att bli döpta, efter mycket planering och förberedelse blev det en fin dag. Det blev lite ändring av planerna de de sista dagarna men det blev bra iaf:) M och I sjöng tillsammans med A och E, Nils Karlsson pysslings låt, Hampus spelade och sjöng Två små underverk och kantorn sjöng Väv av legender. Som avslut på dopgudstjänsten sjöng vi Jämtlandssången på jämska tillsammans.

dopet-blandat

Efter att dom blivit döpta gick vi över till församlingshemmet där vi bjöd på fika, Cupkakes, falsk potatisbakelse, dumlekakor, chokladbollar, minisemlor och tårtor.

Som vanligt hade vi bakat alldeles för mycket och speciellt tårtor hade vi alldeles för många, tur det fanns andra som var sugna på tårta på söndagskvällen:)

Vi vill tacka alla som kom och delade denna dagen med oss, och ett stort tack för alla fina presenter Nils och Signe fick. Massor av fint att sätta upp i deras blivande rum, smycken, nallar, böcker och annat fint.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *