Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Fredag fast bara torsdag

utsikt

Utsikten från vår uteplats

Det är tydligen bara torsdag i dag, i min hjärna är det fredag.. I dag började vi dagen med att sova länge, eller ja, vi har varit upp för att mata Nils och Signe en par gånger men kliva upp för dagen ville dom inte göra förrän kl 10 så då låg ju vi kvar också. Dom har blivit så duktiga, de flesta nätter vaknar dom bara en gång och vill ha mat, väldigt skönt att slippa kliva upp flera gånger på natten, Nils rekord är att sova fram till 07.15, Signe brukar vakna vid 4 å vilja äta.

Har varit en sväng på byn, fyndat lite träleksaker till förskolan och uträttat lite ärenden. Hampus har varit ute och sprungit med Doris precis, finns nog ingen latare hund…hade hon fått en kattlåda att kissa på hade hon inte tackat nej, att gå ut för att kissa är liksom det jobbigaste hon vet:) Hon är en riktig knähund, vill gärna ligga i knät och bara sova, det är liksom livet enligt henne.

Elliot och Alexander är iväg på bandyträning och Erik är snart på ingång så när han kommer blir det middag.

I kväll blir det nog lite bakning, måste börja baka till dopet så vi slipper stå där kvällen innan och stressa ihjäl oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *