Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Budgetrenovering

fulaste toan

Som vi skrev i ett tidigare inlägg är det läge att vi slutför endel projekt som vi påbörjat nu, men..ibland kommer det liksom bara något annat emellan:) Tillexempel den där fula lilla toaletten som alla använder och man varje gång man går in i den tänker att vi måste ha den fulaste toaletten i hela världen. Fick ett litet ryck för en par dagar sedan så Erik rev ur allting och sedan målades det och tapetserades, en liten budgetrenovering helt enkelt. Den blev tyvärr inte större i och med renoveringen men fräschare iaf.

Nu ska allt bara slutföras så ska ni få se bilder på hur det blev sen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *