Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Tippen och badet

I dag har Hampus och Linda varit på förskolan och efter det en sväng till tippen. Vi har råkat gjort samma misstag 2 gånger, glömt att ställa ut soptunnan… I en så stor familj som våran blir det ganska fort mycket sopor trots att vi försöker sopsortera och med 2 blöjbarn på det ja så blir det ganska fort massor, men nu är vi på banan igen:)

På eftermiddagen gick hela familjen bort till badet för att bada, mysigt att kunna göra något tillsammans en vanlig vardagseftermiddag. Det är egentligen förskolan som har tiden men eftersom dom inte skulle utnyttja den i dag så lånade vi den.

Nils sov sig igenom hela eftermiddagen medan Signe fick ta sig ett premiärdopp, i den alldeles för stora baddräkten:) Det är egentligen lite kallt för henne så det blev ett snabbdopp bara.

bada

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *