Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vardag

Det har varit dåligt med uppdatering så här i början av det nya året. Dagarna har liksom bara rullat på, jobb på förskolan och hemma har vi försökt oss på att strukturera upp lite, hatar när skåp och lådor inte har ordning och reda, det ger liksom oreda i hela kroppen. Vi är långt ifrån klara men en bit på vägen har vi kommit, alla barnkläder är nu sorterade i lådor, en låda för varje storlek så det är lätt att ta upp när Nils och Signe växer och behöver större kläder. Det är roligt att köpa nytt men skönt att kunna ha lite baskläder att ta upp att använda här hemma. Med 5 storasyskon finns det ju lite kläder…

Nils och Signe då, dom växer så det knakar, var på bvc och vägde dem i torsdags och Signe vägde in på precis 5 kilo och Nils 5,5 kilo. Stora bebisar vi har nu. Dom börjar bli mer och mer med, dom tittar och följer oss med blicken om vi går förbi dem, vi har börjat få svarsleenden och dom har börjat göra ljud, tiden går alldeles för fort…alla kläder i storlek 44 är nerplockade och 50 ligger nära dom med.

I dag har Hampus och Linda varit på förskolan för att styra upp lite medan Erik städat och fixat här hemma, hans föräldrar kommer i morgon så det var som läge å röja upp lite.

I morgon börjar barnen skolan igen efter jullovet, blir nog skönt för både dom och oss att få lite rutiner igen. Det har blivit sena kvällar och dom har sovit länge på morgonen, i kväll är det läge att dom ligger i sina sängar tidigt så dom orkar upp. Kan tänka mig många barn kommer vara trötta i skolbänken i morgon.

Dags å fortsätta städa, det ta liksom aldrig slut, speciellt inte tvättberget…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *