Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Veckan som gått.

IMG_5444

Å här har vi fortsatt julpyntandet lite eftersom. Barnen har bidragit med dessa granris-tomtar som de gjort tillsammans med momma. Vi har placerat ut tomtar, änglar och annat som känns juligt. Idag har vi lagt hela dagen på att julstäda och fixa övervåningen där barnen har sina rum. Det är inte helt klart så det blir fortsättning på det imorgon. Allt tar så mycket längre tid än beräknat jämt. Jag la typ 5 timmar på att få tre ljusstakar att lysa. Det var inte direkt med i planeringen… Men med ett gammalt hus med dåligt med uttag så blir det så. Fick dra lite el för att få till det. Men fint blev det. =)

Under den gångna veckan har vi jobbat på förskolan en del. Det är skönt att vara tillbaka där och träffa alla barnen. Nu när snön har kommit så är det extra kul att vara ute med dem. Vi bygger snögubbar, leker snölekar och allt vad man nu kan göra med snö. Det måste vara världens bästa jobb. Att få vara delaktig i små barns liv och utveckling.

I onsdags var vi på återbesök på neonatalavdelningen med Nils och Signe. De skulle kontrollera ögonen vilket man gör med prematurfödda barn för att se om det utvecklas som det ska. När vi ändå var där passade dom på att göra en läkarundersökning från topp till tå, samt vaccinera. Med en OK-stämpel i rumpan åkte vi därifrån efter några timmar. Skönt att inte behöva stanna lika länge som förra gången.. =) Vi är otroligt tacksamma för vården och att allt gått så bra, men det är ingen höjdare att behöva ligga inne i flera veckor..

Å vi har fått ett nytt husdjur.. 😉
En otroligt fin räv strosar runt huset och verkar väldigt tam. Den kommer fram och hälar när vi går ut och den kommer skuttande om vi lockar på den.. Är väldigt lockande att mata den.. Men det kanske är dumt att mata vilda djur inne i samhället..

IMG_9537

 

Ha en fortsatt trevlig helg. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *