Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Julpynt

I fredags föll den första snön hos oss.. äntligen! Det satt långt inne med snö den här vintern. Vi har ju spelat julmusik i flera månader redan.. men det är ju inte samma känsla utan snö.

Även om det nu är lite tidigt med julpynt å allt sånt så kunde vi inte hålla oss längre. Vi tänkte att vi kan ju börja lite smått med att stryka några julgardiner och så..
Tyvärr så vet vi inte riktigt när det är läge att hejda sig.. och helt plötsligt hade vi rotat fram alla lådor i källaren för att kolla över julpyntet… bra att veta om det är något vi måste komplettera med i tid.

IMG_9475

Å när vi ändå hade letat fram allt kunde vi kanske sätta upp några saker.. bara nån ljusstake och stjärna.. vi behöver ju inte tända dom riktigt än.. Men förbereda lite är ju bra..

.. å innan helgen var över så satt alla julgardiner, stjärnor, ljusstakar, lyktor och tomtar på plats..

IMG_9485IMG_9492

.. å tror ni vi kunde låta bli att tända stjärnor och ljusstakar..?
Nä, givetvis inte.. först på byn med julpynt.. Nåja, nån ska ju vara det också.. 😉

Nu fattas bara ljusslingorna ute.. Det får bli kommande helgs projekt.

Så, en God Jul i förskott till er alla från oss alla. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *