Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ett steg framåt och ett steg bakåt

badhusparken

 

I dag tog vi en härlig promenad ner till badhusparken för att mata fåglarna, härligt väder men lite väl kallt då vi inte riktigt har kläder för denna årstiden här. Bebisarna sov gott hela tiden och vi passade på att möta upp Lindas kusin och hennes lilla bebis på 3 månader när vi var ute.

I går, på deras månadsdag fick vi då äntligen gå ut med vagnen utanför sjukhusets väggar, Hampus syster och hennes svägerska kom hit och vi gick tillsammans, vilken känsla att få ta med sina bebisar ut och få rå om dem alldeles själva utan personal som övervakar. Nu är det inte så illa som det låter, personalen är fantastisk, men ni förstår säkert hur vi menar:)

I går blev även Signe av med sin övervakning, inga mer sladdar att ta hänsyn till, underbart! Nils fortsätter dock att dippa emellanåt och har fått tillbaka sin medicin för det så honom håller dom uppkopplad och när vi går ut får vi ta med oss en dosa som larmar om det skulle vara så att han går ner. Känns tryggt att ha den med. Han tycks dock vara en utekille så han ligger mestadels runt 100 i syresättning då vi är ute.

Så nu är det alltså Nils det hänger på när vi får åka hem:) Han måste sluta dippa, läkarna ska bara komma på varför han gör det och hur det ska motverkas. Från och med i går testar både Signe och Nils en ny mat för att se om det är hans mage som spökar. Blodprover är tagna för att utesluta någon infektion och i morgon ska hans blodvärde kollas igen, det låg nämligen lite lågt sist. Mycket på gång med andra ord.

//Polyfamiljen

En reaktion på ”Ett steg framåt och ett steg bakåt

  1. Hej där härliga familj och grattis till fina bebisar!
    Jag heter Anne Haavisto och är journalist. Jag undrar om jag skulle kunna få intervjua er för tidningen Expressen Söndag?
    Du kan väl mejla till mig på frilansanne@gmail.com, för vidare konversation.
    Hoppas vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *