Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

35 fulla veckor

35 fulla veckor

I går hade jag varit i v 35+0 om inte Nils och Signe valt att komma ut till oss tidigare. Vecka 35 betyder på Neo att man har möjlighet att få åka hem om allt är bra. Det var givetvis det vi hade hoppats på att få göra, nu blev det inte så. Nils dippar fortfarande så att ha honom övervakad är ett måste. Han kommer snabbt tillbaka själv men man vet aldrig så vi blir kvar här tills han slutat att dippa, känns skönt att ha honom övervakad samtidigt som vi givetvis vill åka hem. Signe har inte dippat på flera dagar, men som läkaren sa i dag, tjejer är ju lite tidigare med det mesta;)

I går var storasyskonen hit och hälsade på, momma och moffa givetvis också, även om vi hunnit träffa dem lite i veckan som var är det alltid mysigt när dom kommer hit och hälsar på och även att dom får träffa bebisarna. Dom har det bra hos momma och moffa men givetvis ska det bli skönt att få komma hem och komma tillbaka i rutiner igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *