Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Faderskapstest – Resultat

IMG_0730

Några dagar efter förlossningen gjordes ett faderskapstest för att fastställa om Erik eller Hampus är far till tvillingarna. Eller om de är far till varsin. Att det skulle göras ett faderskapstest var något vi bestämt långt innan de föddes. Inte för att det spelar någon praktisk roll för vår egen skull. Hur än resultatet blir så är vi föräldrar till barnen alla tre. Vem som är biologisk far är endast något som står på papper.
Testet har vi gjort för barnens skull. Om det uppstår en situation är det är av vikt att veta vem fadern är så är det skönt att vi vet det då. Och lär komma en tidpunkt då barnen vill veta och då har de rätt att veta.

Häromdagen kom brevet med resultatet.. så nu vet vi hur det ligger till.
Till alla som nu varit nyfikna på det så kan vi meddela att… vi inte kommer berätta resultatet.
Vi vill inte att det ska påverka barnen eller hur någon behandlar dem. Vi vill och hoppas att alla närstående vill ta dem till sig som våra barn och att det biologiska faderskapet inte ska spela någon roll.

 

Polyfamiljen

5 reaktioner på ”Faderskapstest – Resultat

 1. Hade ni hoppats något speciellt eller spelade det ingen roll vems barn det var? Roligaste hade ju varit om de hade ”varsin” pappa. Men förstår ert beslut att inte berätta. Lycka till☺

 2. Näääääää, men åh jag är ju så extremt nyfiken!
  Jag vet ju att det inte spelar någon roll egentligen för ni är päronen alla tre men jag kan inte låta bli att fråga; det är inte så att båda fädrarna är biologiska? Har läst om detta fenomen och det är ju urspännande vad biologin kan ställa till med. Lycka till med allt! Kram på er! :)

  1. Förstår att du är nyfiken. Det är det nog många som är. =)

   Det fenomenet har vi inte hört talas om.. Men det låter ju intressant. =)

   Kram på dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *