Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Försök till fotografering

signenilssvartvit

Vecka 32+6

Dagarna går sakta men säkert framåt, Signe och Nils sköter sig fint och det är inga större problem med någon av dem. Vi är egentligen bara kvar för att dom som rutin behåller övervakningen fram till v 35 och sedan måste dom lära sig hålla värmen och äta utan sond. Som det är nu ligger dom på värmebädd, Nils är ställd på 37 grader medan dom kunnat sänka Signes till 35,5 grader. När dom kommit ner på 35 grader räknas det som att dom kan klara att hålla värmen själv.

I dag tog vi försökte få lite fina kort på dem, inte så lätt som man kan tro.. Några fina blev det men vi ska nog göra ett nytt försök en annan dag.

I måndags då dom var precis en vecka passade vi också på att ta hand och fotavtryck på dem båda, det gick bättre än förväntat så det var roligt, sånt är alltid kul att kunna sätta in i deras första årsbok för att kunna gå tillbaka och se hur små dom verkligen var.

Erik var i dag på stan och inhandlade böcker till dem så nu är det bara att börja fylla i, vet hur svårt det är att komma ihåg allting så lika bra att börja redan nu innan man glömmer. Ska även ta och beställa lite kort så vi har att klistra in .

Dagens vikt:

Signe: 1812 gram

Nils: 1794 gram

Dom går sakta men säkert uppåt och Nils passerade i går sin födelsevikt.

Har börjat fundera lite på vinterkläder och kommit fram till att det nog kommer bli windstopperoveraller från Polarn o Pyret, så är det någon som sitter på en röd och en blå i stl 50 så hojta, såg nämligen i deras shop att dom bara hade blå och vita…vit kändes inte så praktiskt och sen tycker jag nog röd är finare. Sen har vi köpt heldressar i ull åt dem, så med det ska dom nog klara vintern, dom kommer ju inte vara ute på det viset i år utan mest ligga nerbäddade i åkpåsen i vagnen. Även om vi är ute och åker skoter eller sitter vid slalombacken så är dom ju alltid skyddade från vind och värsta kylan.

4 reaktioner på ”Försök till fotografering

  1. Visst är de lika Erik?☺ spännande med tvillingar.
    Grattis, hoppas allt fortsätter gå bra för er och de små!

    1. Tusen tack. =)
      Ja, vi själva tycker det är lite svårt att se likhet mellan bebisarna och någon av Erik eller Hampus. Men absolut så är de rätt lika Erik då de är lika ljusa som honom i håret och så.. Men det kanske är mer som är likt honom? =)

      Ha det gott.

  2. Är de lika några av era andra barn som nyfödda? Hur löser ni livet i övrigt, har ni möjlighet att vara tillsammans på neo eller måste någon rodda allt hemma? Hoppas ni har det bra och att ni kan njuta av era söta barn tillsammans och att ni får komma hem snart!:) Grattis igen☺

    1. De tidigare barnen har varit väldigt olika varandra som nyfödda och så är även dessa.
      I övrigt är det lite pusslande med att ordna upp livet. Vi har haft mycket hjälp av Lindas mamma. Hon har tagit hand om barnen, lagat mat på förskolan och fixat saker. Vi har även varit hem i omgångar för att rodds lite. Men mestadels har vi varit tillsammans på neo. Men det blir slitsamt då man inte kan vara hemma med hela familjen samlad. Vi ser fram emot hemfärd snart!

      Tusen tack. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *