Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Lördag

Lördag och vi är lediga och hade som plan att sova utan att ställa någon klocka, att inte ställa någon klocka var inga problem, att få sova var värre. Barnen var uppe redan innan 8, I som ska vara här till i morgon kom och knackade på dörren strax efter 9, 9.45 kom grannens barn och knackade på dörren och kl 10 ringde en kompis till tvillingarna….Va bara å masa sig upp det. Helt ärligt tycker jag inte man ringer på hos grannarna 9.45 en lördag och hade inte låtit våra barn göra det men det är ju jag det. Vi låg somsagt fortfarande i sängen och frukosten hade vi inte ens börja fundera på.

Iaf så var planen för dagen att få ordning på vår bro vid entrén, den hade plattor som satt lite halvdåligt och blev dessutom väldigt hal på vintern så dom tog vi bort för ett tag sedan och nu ska alltså en bro i tryckat byggas och sedan en ramp för vagnen. Inte helt lätt då Erik först ägnat en bra stund åt att med släggan försöka få bort den gjutna trappan men nu är det rågång med uppbyggnad. Är ju som läge att få klart utomhusprojekten nu innan det blir för kallt ute.

Tyvärr spöregnade det hela förmiddagen så det blev lite senarelagt men vi fick iaf städat inne istället och nu har vi snart även packat väskan som ska med till förlossningen/BB, barnens väska är klar (tror jag) och våran är på gång, allt går ju inte att lägga i nu, vissa saker behöver man ju.

Lindas mamma var här och bjöd på lunch, perfekt att få maten hemlevererad och bara kunna sätta sig vid bordet:)

I dag är det A som står för matlagningen, har har en kompis som kommer från något afrikanskt land så i dag ska vi få smaka på någon slags gryta, ska bli spännande och se vad det är, gott luktar det iaf.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *