Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Mycket att göra…som vanligt..

Så har vi redan avverkat mer än halva veckan, veckorna går verkligen fort nu, både på gott och ont. För bebisarnas skull får dom gärna gå fort men man hinner ju så lite hemma när dom springer iväg. Vi har fortfarande endel kvar att göra ute, vi måste göra ett allmänt röj, sen ska lite elsladdar sättas fast på väggen så det ser bra ut och vår bro ute måste byggas upp igen sen ska även en ramp byggas så vi lätt kan ta oss upp och ner med tvillingvagnen.

Den här veckan har bestått av endel möten på skolan, såhär i början av terminen haglar föräldramöten o grejer tätt..I går hann Linda även med ett besök på HC för att kolla hur det ser ut med järnvärdet, det var inte det bästa sist vi kollade nämligen. Får se vad vi får för svar på det. I morgon torsdag är det nog ganska lugnt på schemat, ¨bara¨ jobb på förskolan. På fredag är det dags för besök hos barnmorskan igen. Besöken blir täta nu på slutet, varannan vecka hos BM här på byn och varannan vecka hos specialistmödravården i Östersund. I Östersund blir det tillväxtultraljud för att se så dom växer som dom ska men det tror vi nog, magen börjar bli riktigt sto nu och dom buffar på riktigt bra.

I helgen blir det att vara hemma och fixa, skulle ha bytt en elsladd på husvagnen så vi kan åka och ställa upp den i fjällen sen, får se om vi får ordnat det. Sen ska poolen göras vinterklar och trädgårdsmöbler ska in i källaren. Lär inte bli några fler sittautekvällar så lika bra att få det gjort. På något vis känns det som att ju fler saker vi bockar av på att göra listan ju fler saker tillkommer…hur ska vi någonsin kunna komma till slutet är frågan?

Ha det gott!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *