Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Fullspäckad vecka.

IMG_8875

Efter allt tumult med det oplanerade besöket på förlossningen kom vi hem i måndags kväll. Hårda restriktioner om att Linda måste ta det lugnt nu för att bebisarna ska få stanna så länge som möjligt inne i magen. Så henne har vi lagt på soffan och där får hon ligga i några veckor nu. 😉
Den här aha-upplevelsen att man aldrig vet när det är dags för bebisarna ska komma gjorde att vi fick lite eld i baken vad det gäller att förbereda för deras ankomst.

Så i tisdags hämtade Hampus alla grejor vi beställt på Babyproffsen. Vagn, spjälsängar, bilstolar med mera. Känns skönt att allt finns hemma. Igår monterade vi ihop spjälsängarna till en tvillingspjälsäng, satte upp sänghimmel och bäddade. Vi har även packat bb-väskan nu, vilket vi inte hade gjort i fredags när vi fick åka in till förlossningen. Men nu har vi ju övat en gång och vet vad vi hade glömt, vilket gjorde det lätt att veta vad vi ska ha med.

IMG_8876

 

Hampus har campus-vecka och är i Härnösand om dagarna för att plugga. Erik sköter förskolan, barnen och matlagningen.. å Linda ligger som sagt på soffan.
I morgon är det fredag och snart helg igen. Helgen tillbringar vi nog mestadels hemma. Det finns att göra efter en uppochnervänd vecka. Det blir lätt lite eftersatt när det är mycket annat att göra. Vi har bland annat lite fönsterfoder att sätta upp och en trapp med barnvagnsramp som ska byggas vid ytterdörren.

Ha det gott!
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *