Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Å vi kämpar på..

IMG_8633

 

Linda har nu gått in i graviditetsvecka 28. Graviditeten börjar mer och mer känna på så hon tycker det är bättre att sitta och jobba nu. Hon snodde därför kontorsstolen från kontoret och tog in i köket när hon skulle montera en smörgåstårta. Det är som svårt att bara sitta å göra ingenting, även om det kanske är det hon borde göra nu. Med tvillingar i magen i vecka 28 verkar många redan vara sjukskrivna. Men skam den som ger sig. 😉

IMG_8640

Vi fortsätter att bygga upp förskolan och har satsat lite på innemiljön den vecka som varit. Erik håller här på att montera upp en projektor i taket för att kunna visa Mora Träsk och liknande när vi ska ha gymnastik. Perfekt för bildvisning på föräldramöten och sånt också. =) Å kanske det kan bli nån fredagsfilm mitt i smällkalla vintern.

 

IMG_8709

 

Hemma håller vi på att fixa med att slutföra de tre väggar vi tilläggsisoerat, panelat och målat. Vi ska nu dit med smyg, foder och fönsterbläck.. Sånt där småpill som tar lååååång tid. Å inte går det att köpa nånting färdigt heller. Allt som ska dit måste sågas i konstiga vinklar bara för att det ska vara extra kul.
Men det är ju kul med utmaningar.. 😉 Även om just denna utmaning känns tråkig.
Å tyvärr verkar det som hösten gör sig påmind nu.. Vädret är ostadigt och även om solen råkar titta fram så är det rått och kallt i luften, så målningen av plankorna som ska upp blir lite extra trixig. Får måla inne och sedan spika upp det.

I morgon ska vi göra ultraljud för att kolla tillväxten på tvillingarna. Ska bli spännande att se vad dom väger. Vi har gissat lite här hemma.
Hampus gissar att dom väger 1400 gram styck,
Erik 1500 gram styck,
och Linda gissar på 1600 gram styck.

Ska bli spännande att se. =)

Ha det så gott!

Polyfamiljen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *