Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Mindre än 100 dagar kvar.

100dagarkvar

För några dagar passerade vi milstolpen 100 dagar kvar till BF! Känns skönt för varje etapp som avklaras. =) Vi förbereder allt mer för bebisarnas ankomst. Linda har styrt upp ett system med kläder i tvättstugan/skötrummet. Ser ut som vi kommer klara oss de första dagarna iallfall. I övrigt har vi det mesta praktiska med materiella saker klart.
Det som återstår är att hämta ut vagn, babyskydd och spjälsängar.

Sen återstår lite annat som måste fixas.. Vi har varit i kontakt med Socialstyrelsen för att förbereda för faderskapstest när barnen föds. Erik ska träffa dom till veckan för att topsas och få med papper vi ska ha med in till förlossningen.

skitpåväggen

 

Under tiden vi väntar så arbetar vi på med förskolan på veckodagarna och panelen på huset på kvällar och helger. Panelen på huset sätter visst inte upp sig själv.. Å det är inte bara å göra. Alltid ska det uppstå problem efter vägen. Till exempel.. Vad sjutton är det här som sitter på väggen?? Massa skit som är i vägen. Eluttag överst, okej. Dom är bara att lossa på och sätta tillbaka sen. Men den svarta prylen under då? Hörde med förra husägaren som säger att det är nån kopplingsdosa som Televerket äger. Okej.. men snälla Televerktet.. varför måste den sitta på vår husvägg? Går det inte göra nån snyggare lösning än en svart cylinder en meter upp på väggen?
Har iallafall lossat den och panelat där. Ska bara fundera på om vi kan gömma den där grejen nånstans förutom mitt på husväggen.

Snart måndag igen å imorgon öppnar vi förskolan klockan 06.00. Alltså är det läge att inta sovställning nu. =)

God natt på er!
Polyfamiljen.

4 reaktioner på ”Mindre än 100 dagar kvar.

 1. Hej, följer er blogg, och önskar er all lycka med förskolan och bebisarna :-) Ursäkta dum fråga, antar att Linda o Erik är gifta? Då går ju faderskapet automatiskt till den personen. Vad gör ni om hampus är den biologiska pappan? Är det bara att registrera eller hur funkar det rent juridiskt.
  Ha en bra dag.

  1. Hej Linnea.
   Roligt att höra att du följer bloggen. Och tack för att du önskar lycka till. =)
   Frågan är inte dum, vi har också funderat över det.
   Erik och Linda är gifta så faderskapet går automatiskt till Erik.
   Erik har varit till sociala för att göra en faderskapsutredning. Han har lämnat DNA-prov och fått med sig papper som vi ska ha med till förlossningen. På förlossningen kommer det tas blodprov i navelsträngen på båda bebisarna för att kontrollera om Erik är fader eller ej.
   Skulle testet inte matcha så får Hampus göra DNA-test för att se om det matchar.
   Efter den proceduren blir det en sväng till sociala för att fixa med papper om det skulle visa sig att Erik inte är fader till ett eller båda barnen.

   Ha det så gott.

  1. För att vi sätter barnens bästa i främsta rummet.
   Även om det inte spelar någon roll för vår del så kan det spela roll för barnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *