Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ingen söndagsångest

IMG_8258

Nu är hundvalparna drygt sex veckor och nedräkningen har börjat till de ska flytta till sina nya hem. Det har varit väldigt mysigt med sex små fransk bulldog-bebisar. Nu börjar dom vara mer livliga och busar och och springer runt.. så i ärlighetens namn kommer det bli ganska skönt när dom flyttar, även om vi kommer sakna dom.
Det är svårt att hinna med sex valpar som kissar, bajsar och vill ha uppmärksamhet.. så det kommer bli bra när de kommer till varsitt hem där de får den uppmärksamhet och kärlek som de behöver. =)

IMG_8357

Å nu är det söndag kväll och vi har myst med denna tårta. =)
Ännu en söndag kväll utan söndagsångest.. Känns så skönt att vi slutat köra taxi och satsar allt på vår egen verksamhet. Att få jobba med förskolan och det bästa som finns, barn! =)
Ser fram emot en ny värdefull vecka.

Ha det så gott!

Polyfamiljen

6 reaktioner på ”Ingen söndagsångest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *