Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Att ha projekt på gång.

Vi får någon kommentar emellanåt angående att vi bara startar upp projekt å alltid har något nytt på gång. Vi förstår inte riktigt den negativa klang som ofta finns i kommentaren då. Vi gillar att det händer något och vill fixa saker.. men av någon anledning verkar det sticka i ögonen på vissa.
Vi vet att vi har mycket på gång.. Just nu är vi på husvagnssemester och vi har hundarna med oss. Vi har startat upp en förskola, drivit en barnklädesbutik, renoverat hemmet (vilket är ett ständigt projekt), vi har fem barn redan och Linda är gravid med tvillingar, vi håller på med bageri och catering, vi lever polyliv och har visat upp det i media.. vi ordnar fester och firar högtider, vi odlar i växthuset.. och allt vad vi nu gör.. Men det är ju självpåtaget och helt frivilligt.

Skulle det vara bättre om vi la ner alla projekt och satt oss i soffan för att kolla på tv istället?

Vi vill gärna skapa och utvecklas och kommer inte bara lägga ner projekten. Vi kommer påbörja nya projekt i fortsättningen också.. sen om det stör andra så är det väl deras problem och inte vårat?

Vi ser på det från en lite annan synvinkel. De som inte har några projekt på gång och inte verkar bry sig om att utvecklas, förnya, förbättra, hålla efter hemmet och hitta på saker.. Utan bara låter vardagen lunka på.. Känns ganska trist faktiskt.. eller?

 

Men alla är vi olika å vill olika saker i livet.

 

Kram Polyfamiljen

9 reaktioner på ”Att ha projekt på gång.

 1. Jag skrev en kommentar för ett tag sedan där jag frågade om era jobb/företag, vilka ni har kvar och vilka ni avslutat. Detta var dock ingen negativ kommentar, hoppas det inte framstod som en sådan.

 2. Haha, så jävla bäst ni är!
  Tack för ett underbart inlägg vars källa är ett oerhört bra tankesätt!
  Kram till er alla, får alltid energi av er blogg!

  //Beomene som också har tusen projekt och hopp om poly-lycka

  1. Hej Lotta.
   Jag vet inte hur mycket du vet om valpar. Om du haft en valpkull någon gång? Eller har hämtat en valp som inte miljötränats innan hämtning?
   Våra valpköpare är väldigt glada över att vi tränar valparna att åka bil, träffa barn, djur och vara med på lite olika saker. Att få vara ute på gården och upptäcka med mera.
   En av valpköparna berättade att en tidigare valp var jättesvår eftersom den inte varit utanför köket innan hämtning.. å det vill vi undvika.

   Å att tik och valpar behöver lugn och ro.. ja, de första tre veckorna iallafall.. Sen vill valparna inte ligga i sin hage i köket längre.. De vill ut och göra saker..

 3. Tror det är den svenska avundsjukan som talar bakom de negativa kommentarerna. Självklart ska man göra det man brinner för och förverkliga sina drömmar!!!! Fortsätt vara ni och gör det ni gillar, bry er inte om andras åsikter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *