Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Panela om huset.

nypanel

Eftersom vi har så lite att göra var vi tvungna att hitta på något. Så vi påbörjade det lilla projektet att tilläggsisolera och panela om huset. Just nu ser huset ut som antingen en stor lada eller ett stationshus. Den känslan tänkte vi få bort genom att byta från stående faluröd panel till liggande bredare vit panel. Det är ett ganska omfattande projekt, så vi tar det stegvis. En vägg i taget.
Som vanligt när man börjar med renovering så uppstår det problem efter vägen… så tidsplanen håller aldrig. På första väggen vi börjat med kom problemet med att vattenutkastaren sitter på den väggen.. under där vi ska bygga altan.. Så det måste vi lösa på något sätt. Gissar att flytta en vattenutkastare inte är något man gör själv och att det inte görs på tio minuter..? Får ringa någon rörfirma som fixar det.. så är det inte vårt problem längre. =)

Hoppas vädret är med oss de kommande veckorna nu så vi hinner klart med ett par väggar och altanen innan hösten.

Ha det gott.
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *