Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Doris har fått valpar!

 

 

När vi var på semester i Turkiet var mamma och pappa hundvakt. Doris väntade valpar och var beräknad strax efter vi skulle komma hem. Men det kan ju diffa några dagar hit eller dit, så vi var väl lite oroliga att hon skulle hinna föda valparna innan vi kommit hem.
Även mamma och pappa var nog lite oroliga för det, så pappa byggde en valpfödarsäng. =)

IMG_7638

Men Doris höll valparna inne så vi fick med oss sängen hem när vi hämtade henne. =)

IMG_7740

Cirka 20 timmar efter vi hämtat henne födde hon första valpen! Så det var på håret kan man säga. Några timmar senare hade hon kläckt ur sig sex små gulliga hårbollar. =)
Allt gick bra. Alla valpar mår bra och Doris klarade förlossningen utan problem. Det är vi väldigt tacksamma för då fransk bulldog annars är lite känsliga och kan behöva till veterinären för att få kejsarsnitt.

Det har nu gått ett par dygn och valparna går upp i vikt som de ska. Doris tar mammarollen på störta allvar och äter när valparna sover. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *