Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Hemma från Turkiet

 

 

 

IMG_7423Nu är vi hemkomna från Turkiet. Det var en härlig och lyckad semestervecka som vi verkligen behövde nu. Efter att ha slitit hårt den senaste tiden behövde vi komma bort för att koppla av på riktigt. Det här var ju även Lindas mammas 60-årspresent så vi hoppas hon och hennes gubbe är lika nöjda som vi. Veckan bestod av god mat och dryck, sol och bad, shopping och avkoppling. Vi träffade även gamla bekanta i Alanya som vi lärt känna tidigare. Mycket trevligt.

IMG_7483

Eftersom det var midsommarafton på fredagen var det givetvis tvunget att regna, även i Turkiet.. Som svensk kan man väl inte komma undan det var man än befinner sig..? 😉
Men det var bara en kortvarig skur som rensade luften och sen var det finväder igen. Däremot verkade Alanyas elnät inte tycka om regnskuren eftersom det slogs ut.. Men turkarna verkar vana då de snabbt drog fram elaggregat för att fixa egen ström.

IMG_7556

Lindas mamma hade siktat in sig på att inhandla billiga garner. Erik och jag tog på oss att hjälpa henne leta upp det, så vi gick på jakt efter garnbutiker! Tillsammans med barnen strosade vi runt på gatorna och letade medan Linda passade på att vila på hotellet. Hon ska ju ändå prova ta det lite lugnt med bebisarna i magen.
Efter en stunds letande hittade vi äntligen det vi letade efter!
Lindas mamma handlade på sig massor av garner. Erik och jag köpte lite garn och några virknålar också eftersom Linda pratat om att hon ska virka bebisfiltar.

IMG_7458Vi visste ju redan att Erik är lite ”fruity”.. Å det tycker även turkarna.. Haha.. 😉

Men nu är vi som sagt hemma igen. Med laddade batterier ska vi nu jobba på med förskolan och fixa hemma. Många projekt som blivit stillastående då vi inte haft tid. Men nu ska vi ta tag i det också. Börjar med att snygga upp gården ute så det slipper se ut som f*n..

Ha det gott!
Hampus

2 reaktioner på ”Hemma från Turkiet

 1. Välkomna tillbaka till sköna Svearike!
  Turkiet, ett mycket trevligt land tycker jag med :)
  Hur blev ni bemötta av turkarna som ”par på tre”?
  Är mycket nyfiken! Det folket som jag har träffat på i Turkiet är väldigt öppna och liberala av sig.
  Inte mycket ramaskri där inte över saker och ting.
  Hur upplever ni det hela?
  Kram på er allihopa!

  1. Tackar så mycket. =)
   Ja, det är härligt i Turkiet.
   Vi blir väl bemötta av turkarna. De flesta blir väldigt förvånade när vi berättar hur vi lever, men de har inga problem med det. Vi har skaffat flera vänner i Turkiet. Vi uppfattar det precis som du, att Turkiet är ett mycket liberalt land.

   Ha det så gott! =)
   Kramar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *