Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Första arbetsdagen utan taxi.

IMG_7397

 

Frukt med hallonkvarg serverades till mellanmål idag.

 

Så var första måndagen avklarad utan att behöva känna stressen från taxikörning med kvällsjour och liknande.
I morse väckte jag upp E för att vi skulle till förskolan. Han ville följa med för att koka gröt till frukost åt barnen. Jag tog en joggingtur dit och han cyklade. Rätt skön start på dagen med 4,2 km uppfriskande löpning.

Sedan har jag tillbringat hela arbetsdagen där, mestadels i köket. Erik och Linda kom lite senare eftersom Erik skulle till hälsocentralen med A innan de kunde komma.
Sen har vi hjälpts åt i köket med att förbereda inför kommande dagar, fixat mat och mellanmål. Sorterat papper på kontoret, oljat staket, planterat bärbuskar med barnen med mera.
Det är fantastiskt roligt att driva igång denna förskola. =) Ser redan fram emot att få kliva upp och cykla dit i morgon för att träffa barn, föräldrar och personal. Vi planerar vad vi ska göra tillsammans i barngruppen och möjligheterna är oändliga. =)

Tack för idag, slut för idag.

Hampus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *