Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Smått irriterad över rykten..

Visst är det väl fascinerande hur mycket folk hör och ”vet” om andra? Vi kan ibland få frågor om saker som verkar grunna sig i kunskaper från ett parallellt universum som vi inte har någon aning om.. Att andra vet saker om oss som aldrig inträffat i den värld vi lever i är ju ett mysterium.
Men det är väl så med rykten som sprids..? De uppstår på lösa grunder och blir till förvrängda sanningar som fortsätter att förvrängas i varje led av skvaller. Det verkar ofta som att det tar många led innan frågan kommer till oss, och då är det knappt så vi förstår frågan eftersom det inte ligger någon verklighetsförankring bakom. Å ena sidan är det då kul att vi får frågan, för då kan vi ju förklara hur det verkligen ligger till. Å andra sidan blir man smått förbannad och undrar hur i hela h-vete folk tänker..

Vi har i alla fall lärt oss att man inte ska tro på allt man hör. Det är bättre att vara kritisk till skvaller och istället bilda sig en egen uppfattning om saker och ting. Att prata direkt med de personer det berör är bättre än att förlita sig på vad grannen skvallrar om över häcken.

/Polyfamiljen

4 reaktioner på ”Smått irriterad över rykten..

 1. Vet precis vad som menas, vi har själva varit utsatta för just sånt i så många år nu att vi knappt ens reflekterar över vad som sägs och sällan har någon kommit till oss och undrat, ändå vet de så otroligt mycket ja nästan mer än vi själva hehehehe. Det bästa med både bekanta och tidigare vänner som gör sånt, pratar om oss utan att fråga, är att de skjuter ut sig själva ur vänskapen så att säga – gillar de där direkte vännerna bäst så dem behåller vi och är likadana mot.

  Ha det bäst allesammans och varmaste lyckönskningarna till allt skoj som komma skall i era liv ♥

  1. Ja, visst är det trist att många ska prata runt en hela tiden.. som du säger, det är bäst när man kan prata öppet med folk istället.
   Tack så mycket. =)

 2. Kramar! Folk är rädda och verkar inte kunna inse det själva!

  Jag vet själv hur panikslagen en kan bli när en känner sin ”heliga tvåsamhet” hotad.
  Men det gäller att vara jedi och inte sith, och jag hoppas att människor med tiden ska lära sig att se svartsjuka och kärleksfientlighet som precis de korrumperande hemskheter de är.

  Ta hand om er, hörrni!!
  //Charlotte

  1. Ja, visst är det så.. Om folk är rädda och osäkra så går de på någon annan för att hävda sig själv..
   Det är ju mest synd om dom..

   Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *