Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vagnfunderingar.

rm13_xlarge

Buggaboo Donkey, troligtvis blir den inte i rosa då vi ju inte vet kön utan kör nog på ett säkert kort och köper en svart.

Innan vi visste att det var tvillingar var vi helt inställda på att vi skulle ha en Emmaljungavagn med den stora liggdelen, dels för att få plats med åkpåse under vintern och sedan ville vi kunna använda den länge. Nu blev vi ju tvugna att ändra på dom planerna lite och utbudet minskade något markant. Emmaljungas variant av tvillingvagn skulle funka men vi är tyvärr inte helt säkra på att vi tycker den är snygg, viktigt viktigt:) Nu har vi istället börjat kika på Buggaboo Donkey, det är på marknaden den helt klart snyggaste tvillingvagnen, och den dyraste givetvis också. Men vad är det man brukar säga, det kostar att ligga på topp! Sen vill vi gärna ha så man kan klicka fast babyskydden på chassit för att underlätta vid kortare stopp så det måste också ses över med vad som passar. Och inte att förglömma, vi vill kunna ha sittdelarna vända mot oss vilket inte så många vagnar kan, mycket att tänka på helt enkelt.

8 reaktioner på ”Vagnfunderingar.

  1. Älskar min Donkey! Har en duo och inte en twin (enda skillnaden är ju att jag har en liggdel och en sittdel) och kör min 3 åring och 4.5 månaders. Supersmidig tycker jag, klart värt att köpa en vagn man VILL ha. Lätt att göra personlig med bumper skydd och sufletter och liggdelen har överraskat mig vad gäller rymlighet. Har haft fäll i botten och åkpåse eller filt beroende på väder vilket funkar kanon!
    Hoppas ni blir lika nöjda!
    Lycka till!

    1. Härligt att höra att du är så nöjd med din Donkey, det är ju ganska mycket pengar det handlar om så det känns skönt att höra att så många är nöjda med den.
      Känns även bra att höra att du upplever liggdelen rymlig, det har vi annars varit lite oroliga för, den ser ju inte så stor ut och med åkpåsar och grejer ja då kryper den ju ännu mer, vill gärna kunna ha barnen i liggdelen länge.
      Trevlig helg!

      1. Finns det intresse kan ni vid något besök i stan säga till mig innan så kan vi mötas upp så får ni se och prova. Annars har de ju Donkey på Lekplaneten på stortorget i Östersund så ni kan se och prova där.

        1. Vad gulligt av dig. Men dom har den på lekplaneten alltså, visst inte ens dom hade vagnar:) Vi var och klämde lite på den i Sundsvall när vi var där sist men det var ju innan vi visste att vi skulle behöva en så det blev ingen noga genomgång:)
          Ska till Sundsvall på Onsdag så då ska vi nog klämma lite mer noga på den haha

  2. Så förvånad och lite besviken jag blir över att färg i kombination med kön är en fråga för er. Någonstans hade jag föreställt mig er som öppensinnade personer som kunde se förbi stereotyper och könsroller. Eller missförstår jag kommentaren under bilden?

    1. Tråkigt att du ska känna dig besviken över våra funderingar kring vagn, tycker vi är öppensinnade vad gäller väldigt mycket. Men vi tycker snarare att folk över lag gjort en stor sak över att vara ”kärringen mot strömmen” Är det en kille ska den minsann ha rosa och min tjej ska inte kläs puttinuttigt utan fräckt och coolt och gärna med en traktor på magen istället för en blomma, bara för att visa att dom minsann inte är inrutade i vad som är ”tjejigt” och ”killigt”. Våra killar brukar ha rosa kläder i den utsträckning de vill, det har vi aldrig hindrat dom från tex. Men att ha en rosa vagn om det blir två pojkar nä, det vill vi nog inte ha, precis som så många andra. Svart är en bra grundfärg så kan man sedan komplettera med färgglada tillbehör så som åkpåsar och filtar istället. Vi har alltid kört på vagnar i neutrala färger, oavsett om det varit killar eller tjejer.
      Blev ett långt utlägg det här, hoppas du förstår hur vi menar, allt behöver inte dras till sin spets bara för att liksom:)
      Sen är rosa en ”het” färg i diskussioner, rosa kan tyvärr bli fel oavsett om det är en tjej eller kille som bär det, allt beroende på vad betraktaren tycker och har för bakrund.
      Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *