Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Första veckan

Så var första veckan på förskolan gjord, jag har varit där varje dag och det känns verkligen superbra. 4 barn har vi hunnit skola in. Roligt att det är barn i olika åldrar, när man startar upp en ny förskola som vi gjort kan det ju om man har ”otur” bli bara ettåringar. Inget fel på ettåringar men det blir inte så bra för verksamheten med 34 stycken små:)  På måndag kör vi ytterligare 2 inskolningar, kul när lokalerna börjar fyllas upp med barn.

Den här helgen är det sista jobbhelgen för Erik och Hampus innan semestern, så skönt det ska bli att kunna slappna av och veta att telefonen inte kommer ringa och någon måste iväg. Nu ska vi fokusera på att bli klar med lite saker ute på förskolan och sedan slutföra lite projekt hemma. Känns om det är läge att börja på lite hemma nu efter den här våren då hemmet liksom fått stå tillbak lite.

Vi ska ju trots allt ha tvillingar i november och troligtvis lär dom komma lite tidigare, då är det skönt om vi hunnit med att avsluta lite påbörjade projekt. Fläkten i köket ska kopplas in, lite lampor i köket måste vi ha hjälp med att koppla in, sen ska det byggas något slags räcke mellan kök och vardagsrum där det nu är helt öppet.  Eftersom vardagsrummet ligger 2 trappsteg ner så behövs det barnsäkras, både för våra egna barn framöver men även för vänners barn, sen ser det ju lite halvfärdigt ut..

Annars känner jag mig riktigt ”pigg”, hade sett framför mig hur foglossningen tog över mitt liv redan i v 6 men peppar peppar, har inga känningar ännu, så här länge har jag inte varit gravid med något av barnen utan att känna av den, vilket känns väldigt bra. Men magen har tagit ett riktigt skutt och blivit stor fort så kanske är det tyngden och otympligheten av den som kommer ta över innan? Njuter iaf varje dag så länge jag mår bra, och får sova en stund på eftermiddagen:)

 

 

4 reaktioner på ”Första veckan

  1. Hej!
    Jag är med i tvillingar2015 på fb och hittade hit när du länkade 🙂
    lusläst bloggen lite och ett ord har jag att säga till er är KÄRLEK!
    Vilken fin familj ni är och att ni vågar prata om det öppet! 🙂
    Grattis till era tvillingar, måste ju såklart fråga vem som är pappan till dessa? Förstår om ni säger båda men biologisk, lite nyfiken blir man 🙂

    1. Tack för din fina kommentar.
      Som du säger kommer både Erik och Hampus att vara pappor till barnen men rent biologiskt vet vi inte vem det är. Har vi tur är dom pappa till en var:)
      Detta kommer av praktiska skäl att kollas upp när dom föds genom att ta ett prov från navelsträngen, sen har vi inte bestämt oss för om vi kommer hålla det för oss själva eller berätta, det är något vi måste fundera lite mer på.
      Så spännande med tvillingarm när är du beräknad?

  2. Wow, jo nog verkar det hända ”lite” hos er, jisses vilken energi ni måste ha! Kul att ni vågar – ett stort lycka till med förskolan, men framförallt GRATTIS till de två små under som ligger i din mage Linda <3 Vilken lycka!!! Nu förväntar jag mig att se er i nästa säsong av familjen annorlunda ;-D KRAMAR och än en gång grattis till er alla <3

    1. Ja j lite händer det ju här, inte mycket soffsittande här inte:)
      Ska bli mysigt med bebisar i huset igen, var länge sedan nu.
      Familjen annorlunda ja, känns som vi e ganska annorlunda för deras program ja, vi får väl se:)
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *