Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Öppet hus på Regnbågens förskola

öppet hus regnbågen

Efter månader av jobb kunde vi äntligen slå upp portarna och ha öppet hus på förskolan idag! En aning stressigt i slutet och många timmars slit.. men vi är så nöjda! Lokalerna har genomgått en stor förvandling från att ha varit fångvårdens gamla slitna kök och matsal till att bli en fräsch, ljus och fin förskola.

Det var lite pirrigt imorse vid 06.20 då vi klev upp. Erik, jag och barnen packade in oss och en massa grejor i bilen och åkte dit. Glömde äta frukost… men det löste sig.. tur det finns mat på förskolan. =)
Spikade upp krokar under hyllorna i hallen, torkade av golv, plockade fram det vi skulle aktivera besökarna med idag.. monterade tårtor.. bryggde kaffe och dukade fram.. Vi hade även med barnkläder från butiken för att rea ut till bra priser. Våra anställda kom och provade ut kläder, de fixade tipsrunda, skrev ut lite informationspapper, plockade fram ingredienser till att baka chokladbollar med barnen under dagen och stökade på..

Linda fick lite sovmorgon.. Det kan hon behöva som är morgontrött i vanliga fall och nu gravid..
Erik hämtade henne efter åtta nån gång och sen tickade tiden på..

Klockan tio anlände de första besökarna och sen hade vi fullt med folk hela dagen!
Alla var väldigt trevliga och glada och intresset för förskolan var stort. Mina föräldrar och min ena syster kom med vinbärsbuskar och ett lycka-till-kort. Lindas mamma och sambo kom med blommor och kort. Några andra kom även de med blommor. En av våra anställdas mamma kom med ett dockskåp. Vänner, bekanta, föräldrar, förskollärare på andra förskolor, familjer, pensionärer, barn och alla möjliga var där. De fikade, planterade blommor, bakade, lekte, spelade piano och hade det jättemysigt idag.

Vill tacka alla som hjälpt till inför starten av Regnbågens Förskola! Vi är oerhört tacksamma för all hjälp vi fått med att sy gardiner, städa, såga bänkar, snickra staket, bygga möbler, bygga sandlåda och allt vad vi nu gjort. =)

Imorgon börjar inskolning av de första barnen. Det ska bli så kul att äntligen komma igång med förskolan!

Kramar i massor!
Polyfamiljen

2 reaktioner på ”Öppet hus på Regnbågens förskola

 1. Åh vad fint det ser ut. Kan ni berätta lite mer om förskolan? Nyfiken på om det är flera avdelningar? Vilken åldersgrupp? Hur många barn? Ser så mysigt ut.

  1. Här är förskolans hemsida: https://regnbagensfsk.wordpress.com

   Vad roligt att du är intresserad av förskolan. =) Vi får ta och skriva ett längre inlägg om förskolan så alla kan läsa. =)
   Men lite kortfattat nu så blir det en storavdelning med 34 barn. Men vi kommer dela in barnen i tre grupper för att kunna utföra olika aktiviteter utifrån barnens intressen. Barnen är i åldrarna 1-5 år.

   Vi kommer med ett längre inlägg snart. =)
   Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons