Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Första inköpet till tvillingarna

FullSizeRender

 

I måndagskväll, samma kväll som vi fått reda på att vi väntar tvillingar kikade vi runt lite på bebiskläder och fastnade för dessa från Polarn o Pyret.

Eftersom vi troligtvis inte kommer att ta reda på könen så blir det mycket neutralt, sånt som passar både kille och tjej. Vårt andra tvillingpar som är 10 nu föddes i v 33 och hade då stl 44, dessa är i stl 50, vi får se hur det går, annars får någon springa ut på stan och panikshoppa lite mindre kläder helt enkelt:)

Så himla svårt att veta hur stora dom är när dom föds men någonstans måste man ju börja. Räknar inte med att gå tiden ut med dessa heller men vi siktar in oss på att klara oss fram till Oktober iaf, hade varit skönt att slippa ligga på neo.

Kommer nog lugna oss med mer shopping till efter vi gjort rutinultraljudet men sen känns det läge att börja förbereda, känns som man vill ha så mycket förberett som möjligt när man kommer hem med 2 bebisar, eller rättare sagt vi vet att det är skönt.

/Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons