Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Utegård under uppbyggnad

regnbågens förskola

 

Här ligger Regnbågens förskola. Lätt att hitta! =)

IMG_7167

 

De senaste dagarna har vi lagt mycket tid och energi på att få ordning på utegården till förskolan. Vi har byggt en sandlåda och en gungställning. Fått dit rutschkanor och ett rör som ska bli tunnel under kullen vi ska ha.. men det största påbörjade projektet är staketet som ska vara runt hela utegården. Nu har vi slagit ner de 100 jordankarna Erik köpte, sågat 100 stolpar till det och skruvat fast med 200 franska träskruvar (för hand).. 200 reglar har sågats och montrars mellan stolparna och nu är tillverkning och montering av cirka 1000 spjälor på gång..
Erik har påbörjat bygge av en tre meter bred grind som ska monteras upp.
Ytterligare en grind ska tillverkas, dock endast på 1,5 meter som ska leda in till trädgården. Staketet runt trädgården är inte påbörjat än utan får vänta till vi är klara med huvuddelen av utegården.

I morgon siktar vi på att hinna med snickrandet några timmar på förmiddagen för att sedan gå på gymnastikuppvisning kl 14.00 då M ska visa upp sina färdigheter tillsammans med de andra i gymnastiktruppen.

Efter uppvisningen kommer det folk till oss. Linda fyller år och det ska firas med traditionsenlig middag och tårta.. =)

Ha det så gott.
Kram Polyfamiljen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons