Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Inköpsresa

IMG_7053

 

Nu har vi haft långhelg från taxikörningen. Lediga fredag, lördag och söndag! Hör inte till vanligheterna precis. Men vi har inte varit lediga för det, vi har arbetat med förskolan istället. På fredagen tog vi en roadtrip till Sundsvall och Birsta City för att inhandla möbler, utrustning till kök, pedagogiskt material och allt vad vi kunde komma på. Efter några svettiga timmar på IKEA hade vi fyllt 10 vagnar med saker! Blev lite mer än vi trodde..
Packade både bilen och släpvagnen full, och blommorna fick sitta i bilbarnstolarna.. Det är ju ändå levande varelser vi pratar om.. Haha! 😉

Både lördag och söndag tillbringades i Ulriksfors på förskolan för att packa upp, organisera, sortera och fundera. Några av de blivande anställda var på plats och hjälpt till och det är vi mycket tacksamma för. Deras idéer och hjälp är mycket värda.
Under tiden vi börjar få ordning på saker och ting har vi antecknat vad som fattas och har en lista som snart är lika lång som den vi hade med oss till IKEA i fredags. Oändligt mycket saker som behövs för en förskoleverksamhet. Men det kommer bli så himla bra när vi väl kommer igång. =)

I morgon ska målaren fortsätta måla väggar och vaktmästaren ska dit för att kolla på diskmaskinen som läcker lite i en koppling. Vi ska försöka åka dit i mån av tid för att pilla på med barnsäkring av fönster, möblera lekutrymmen, planera utegården och alla andra tusen saker som återstår. Förmodligen kommer alla kvällar tillbringas i förskolans lokaler till den dagen vi öppnar.

Vi har också börjat att planera för öppet hus söndagen den 31 maj. Alltså dagen innan vi kör igång verksamheten. Ska bli kul att visa upp lokaler, att föräldrar får träffa personal och ställa frågor med mera.

Ha det så gott!
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *